Home » Thelbi i pushtetit terrorist britanik është pabesia

Thelbi i pushtetit terrorist britanik është pabesia

by Kukes Post
0 comment

Thelbi i moralit të pushtetit terrorist britanik, që fatkeqësisht kontrollon të gjithë botën, është pabesia. Pushtetarët e këtij pushteti, që nga majat e tij globale e deri tek zyrtarët e rëndomtë komunistë të çdo shteti karakterizohen nga pabesia. Pabesia gjendet kudo, në shkolla, në zyra, në gjykata e gjetkë, dhe kjo nuk është rastësi. Perandoria Britanike ka punuar për këtë ditë. Ajo është perandoria e terrorizmit dhe pabesisë. E ka marrë pushtetin përmes pabesisë dhe thikës mbas shpine, dhe me të njejtën mënyrë po e mban.

Rruga e vetme që njeriu mund t’i shpëtoj këtij pushteti barbar e terrorist britanik është që kurrë të mos i besoj. Paganët e pushtetit janë edukuar që të sillen si të pabesë dhe ta përhapin pabesinë në shoqëri sepse kështu njerëzit kontrollohen më kollaj.

Nga një anë, është për t’u përgëzuar Perandoria Britanike për këtë sukses kaq të madh që ka arritur: një grusht paganësh, që nuk kanë ditur ç’është larja e pastërtia, kanë arritur ta kontrollojnë një botë të tërë ndërkohë që muslimanët kanë përfunduar në robër të paganëve britanikë edhe pse kanë Kuranin në mes tyre.

Pushteti britanik është pushteti i paganizmit, terrorizmit, dhe mbi të gjitha, pushteti i pabesisë ekstreme.

Sabri Lushi

Source: Facebook

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post