LOGIN
Home » Baza e Kuçovës për të mbrojtur ambasadën britanike dhe amerikane – frikë nga krimet amerikano – britanike në Shqipëri

Baza e Kuçovës për të mbrojtur ambasadën britanike dhe amerikane – frikë nga krimet amerikano – britanike në Shqipëri

by Kukes Post
0 comment

Gjatë kohës që Tropoja ishte zhytur në një luftë vëllavrasëse (1997 – 2000), OSBE në Bajram Curr nuk mbante një përfaqësues të panjohur, por një anëtar të forcave të armatosura britanike dhe një ushtarak karriere, si Bill Foxton. Nëse biem dakord që Shqipëria mbahet e pushtuar nga britanikët, që nga 1912-ta, bën sens që vrasjet në Tropojë do t‘i mbikëqyrte nga afër një britanik, si Bill Foxton, e jo një nënshtetas çfarëdo që do të infiltrohej përmes OSBE-së.

Është keqardhje dhe dhimbje e madhe, se si okupatori britanik, terroristët amerikanë dhe qeveria terroriste e Tiranës, zhytën në një luftë gjakmarrje Tropojën, luftë dhe vrasje që bërbëjnë vetë thelbin e axhendës britaniko – amerikane në Shqipëri. Për fat të keq janë me mijëra faqe të CIA-s në facebook, mediat dhe së fundmi dhe Hollywood – pasi flitet që do të bëjnë një film për vrasjet në Tropojë, që promovojnë konfliktet vëllavrasëse në Tropojë dhe japin si model tek shqiptarët vrasjet në Tropojë, prej të cilave humbën tropojanët dhe e gjithë Shqipëria dhe prej të cilave doli e fituar vetëm axhenda britaniko-amerikane.

Personalisht jam i bindur, që çdo të vrarë tropojan, që e raportonte Foxton tek ambasadat britanike e amerikane, është shoqëruar në këto ambasada me festë dhe gota shampanje: sa më shumë të vrarë dhe sa më shumë konflikte gjakmarrje në Shqipëri, aq më e përmbushur është axhenda amerikane në Shqipëri.

Në media thuhet që Bill Foxton vrau veten në vitin 2009, për shkak se ishte përfshirë në një investim të keq të parave të familjes së tij, por vetëvrasje të tilla është vështirë të konfirmohen, pasi Bill Foxton në teori dhe në praktikë i bije të jetë njeriu përgjegjës në terren i organizimit të mbi 200 vrasjeve në Tropojën e viteve 1990. Dhe nuk besoj që jam i pari që drejtoj gishtin e akuzës ndaj Foxton, por me siguri ka shqiptarë të tjerë, e veçanërisht tropojanë, që disponojnë prova dhe fakte që vërtetojnë që prapa konflikteve në Tropojë ka qenë Bill Foxton, i cili e shpie përgjegjësinë dhe autorësinë e vrasjeve në Tropojë tek ambasada amerikane dhe ajo britanike në Tiranë – ambasadat përgjegjëse për shumicën e vrasjeve në Shqipëri.

E nisa me Tropojën, pasi tragjedia e Tropojës e viteve ’90 është bërë simbol në Shqipëri, dhe është një nga historitë më të keqpërdorura nga politika shqiptare dhe se të vdekurit civilë të Tropojës, e më tej viktimat e ngjashme kudo në Shqipëri, të lihen të qetë dhe të mos bëhen një mall që hidhet lart e poshtë nga politika dhe nga mediat terroriste shqiptare.

Gjenocidi dhe krimet amerikano – britanike ndaj shqiptarëve nuk fillojnë në vitin 1997, por para vitit 1912. Ku padyshim krimi më i madh britanik në Shqipëri është fakti që pushtimin britanik të 1912 – së e kanë prezantuar, si çlirim e pavarësi të Shqipërisë.

Krimet britaniko – amerikane ndaj shqiptarëve duhet të kapin qindra mijëra shqiptarë të vrarë, duke filluar me sponsorizimin e terroristit britanik, Ahmet Zogu; sponsorizimi i komunizmit dhe Enver Hoxhës bashkë me 20 mijë të vrarët gjatë komunizmit; ndalimi i fesë gjatë komunizmit dhe pushkatimi e burgosja i mijëra klerikëve muslimanë; pushkatimi i të gjithë intelektualëve në vitet 1912 – 2024), përmes formave e mënyrave të ndryshme; futja e Shqipërisë në një periudhë destabilizimi dhe shkatërrimi në vitin 1990; organizimi amerikan i firmave piramidale në Shqipëri dhe grabitja e parave të shqiptarëve; promovimi amerikan i prostitucionit, si e vetmja rrugë për mbijetësën fizike të shumë shqiptarëve; shtyrja dhe promovimi amerikan drejt emigrimit të paligjshëm të shqiptarëve; axhenda amerikane ndaj tokës bujqësore përmes ligjit terrorist 7501; shkatërrimi i sistemit arsimor; axhenda terroriste amerikane e ndërtimeve pa leje; shëndërrimi i Shqipërisë në një vend të pasigurtë ku veç policë kanë humbur jetën mbi 500 punonjës policie (1990 – 2024); organizimi amerikan i destabilizimit të vitit 1997, ku humbën jetën mbi 5000 shqiptarë; mbushja e Shqipërisë në kazino e lojra fati; helmimi i Shqipërisë me qindra kanale televizive dhe mijëra media; promovimi i Kanunit të Lekë Dukagjinit dhe gjakmarrjes, si mjete për të mbajtur Shqipërinë në paligjshmëri dhe nën terrorin e vrasjeve të vazhdueshme e deri tek urdhëri amerikano – britanik për të burgosur hoxhën që mbante mjekër (mjekra, si krimi i tij i vetëm i provueshëm, sipas terroristëve amerikanë) dhe hoxhën që falej pa lejen e SHISH-it, Abdurrahim Balla.

Sigurisht që terrori dhe krimet amerikano – britanike nuk janë vetëm të lartëlistuarat, pasi kontrolli amerikan është totalitar në Shqipëri: që nga kontrolli totalitar i çdo vendi pune, i çdo biznesi e deri tek ndërhyrjet, përmes mekanizmave jo publikë, tek martesat dhe tek familjet e shqiptarëve.

Është vetëm çështje kohe që shqiptarët do të kuptojnë që armiku i vetëm i shqiptarëve dhe përgjegjësi i vetëm për çdo krim dhe për situatën aktuale të popullit shqiptar janë amerikanët dhe britanikët, prandaj në 10 vitet e fundit ambasada amerikane nuk gjen qetësi dhe pjesën më të madhe të kohës nuk mban ambasador: frika ndaj krimeve që kjo ambasadë ka urdhëruar dhe urdhëron çdo ditë dhe sot.

Ky është thjesht opinoni im: baza ushtarake amerikane e Kuçovës (e prezantuar si NATO), do të ketë vetëm një qëllim, mbrojtjen dhe ofrimin e sigurisë ndaj ambasadës amerikane dhe asaj britanike – entitetet dhe organizatat që urdhërojnë çdo ditë krime ndaj shqiptarëve.

Edhe pse shqiptarët nuk janë të prirur ndaj dhunës dhe se besojnë që mund të arrijnë lirinë dhe zhvillimin vetëm përmes mjeteve paqësore dhe ligjore, kjo gjë nuk i qetëson aspak amerikanët, kjo konsideruar krimet që Amerika urdhëron çdo ditë në Shqipëri dhe se vetëm një bazë si e Kuçovës do t‘i qetësonte kriminelët amerikanë dhe terroristët britanikë në Shqipëri, të cilët janë këtu për të vrarë dhe jo për të zhvilluar.

 

Nderim Lushi

Grykë – Çajë, Kukës

Peticion: Dëbimi i ambasadës britanike dhe amerikane nga Shqipëria

Sabotim apo thjesht terrorizëm amerikan i zakonshëm?

Sekretari Blinken, si simbol i gënjeshtrave dhe terrorit amerikan në Shqipëri

Propozim: Ambasada Amerikane të bëhet WC publike

 

 

 

 

 

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post