Home » Hamasi është organizatë terroriste, pasi sponsorizohet nga Amerika

Hamasi është organizatë terroriste, pasi sponsorizohet nga Amerika

by Kukes Post
0 comment

Amerika nuk është gabim kur e cilëson Hamasin si organizatë terroriste sepse kjo lëvizje është formuar nga vetë CIA dhe shërbimet terroriste britanike, sponsorizohet nga vetë CIA dhe shërbimet terroriste britanike, dhe mbulohet mediatikisht nga vetë CIA dhe shërbimet terroriste britanike. Atëherë, meqënëse CIA është padyshim një organizatë terroriste, edhe Hamasin merr të njejtin gjykim.

Ndihma më e madhe që mund t’iu bëjmë palestinezëve, dhe madje edhe qytetarëve izraelitë të marrë peng nga qeveria e tyre, është ekspozimi i Hamasit si organizatë e kontrolluar nga CIA, ekspozimi i vetë CIA-s si organizatë terroriste, ekspozimi i Qeverisë Izraelite si një entitet terrorist i kontrolluar nga CIA dhe Britania e Madhe dhe që vretë qytetarët e vet.

Kanosja më e madhe e botës sot është Amerika dhe Britania e Madhe, duke përfshirë edhe sekularizmin britanik – ideologjia e djallit.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post