Home » Djalli dhe Perandoria Britanike kërkojnë të bindin botën që nuk ekzistojnë

Djalli dhe Perandoria Britanike kërkojnë të bindin botën që nuk ekzistojnë

by Kukes Post
0 comment

Ashtu sikurse sfida më e madhe e djallit është që t’i bindë njerëzit se nuk ekziston, sfida kryesore e pushtetit amerikano-britanik është të bindë botën se Perandoria Britanike ka rënë.

Umeti islam kurrë nuk do të arrijë të çlirohet, të jetojnë në paqë, të bashkohet dhe të formojë një shtet të vetëm pa u identifikohuar Amerika dhe Britania e Madhe si armiqtë më të mëdhenj të muslimanëve dhe fesë islame.

Si mund të bashkohet umeti musliman, si mund të jetojnë në paqe muslimanët, dhe si mund të përparojë bota islame kur udhëheqësit e muslimanëve janë spiunë të CIA-s dhe agjentë të emëruar nga pushteti amerikano-britanik? Nëse nuk ekspozohet kjo e vërtetë, çdo përpjekje politike për të jetuar të lirë është boshe.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post