Home » Disa komente rreth terrorizmit britanik dhe rreth barbarizmit e paganizmit amerikan

Disa komente rreth terrorizmit britanik dhe rreth barbarizmit e paganizmit amerikan

by Kukes Post
0 comment

Unë jam anëtar i grupit në facebook i quajtur DIBRA e DIBRANEVE, dhe shpeshherë komentoj e shpërndaj shkrime të ndryshme, e sikur të ishe pjesë e një komuniteti fizik respektohesh dhe mirëkuptohesh në gjithçka që shkruan. Siç duket celulat terroriste të CIAs kanë vendosur ta lënë të qetë këtë grup; siç duket celulat terroriste amerikane dhe britanike të SHISH nuk e kanë targetuar këtë grup.

Nisur nga fryma e mbajtjes së përgjegjësisë, pra e kundërta e terrorizmit amerikan, vendosa të ndaj në facebook tim komentet që bëra tek një reagim i Xhevair Sefullaj. Do të postoj reagimin e Xhevair, që siç ka emrin ka dhe qëndrimin e tij në facebook, një qëndrim dinjitoz dhe për tu marrë shembull, dhe vetëm komentet e mia që kam bërë tek ky reagim.

Ky postim në facebook tim nuk ka të  bëjë aspak me Xhevairin, që siç thashë ka një performancë dinjitoze në facebook, por ky postim vjen si përgjigje e interesit të celulave terroriste amerikane në Shqipëri – qeveria shqiptare, ambasada amerikane, shish, shiu e CIA, në lidhje me reagime dhe deklarata të tilla logjike dhe bazuar mbi atë çka është e vërtetë, interes që është shfaqur duke ngjallur konflikte dhe duke apeluar për konflikte – aktivitete amerikane të zakonshme.

I ftoj celulat terroriste amerikane në Shqipëri që të qartësojnë mirë – ambasada amerikane, qeveria shqiptare, shish, shiu e CIA, që unë si Nderim Lushi jam i vetëdijshëm që jam stërnip i Muhamed Ali Pashës dhe kundërshtoj intelektualisht e me çdo mjet tjetër demokratik terrorizmin amerikan 100 – vjeçar ndër shqiptarë, dhe kundërshtoj me çdo mjet demokratik pushtimin nga paganët britanikë të trojeve shqiptare, pushtim që vazhdon dhe sot dhe deklaroj publikisht që jam musliman e s‘do jem kurrë pagan i çelbur britanik e as terrorist dhe barbar amerikan.

 

 

Statusi i Xhevairit „Franca heq shamine neper shkolla..

Pas një debati te shumte prej disa muajsh Franca vendos heqjen e SHAMISE neper shkolla. Te djathtet ishin ne kundershtim me kete ligje ku theksonin shkeljen e te drejtave te njeriut, ndërsa te majtet ishin pro.

Viti ri shkollor do filloje pa mbajtjen e shamijave nga vajzat dhe grate myslimane neper shkolla…

Te shohim si do vazhdon ngjarjet….a do kete kundershtime nga komuniteti mysliman ne France i cili perben nje pjese te madhe te popullsise se Frances…

Siç duket Franca do te perballet perseri me trazira..“

 

Koment 1 Nderim Lushi

Kur Franca ishte Francë dhe jo e pushtuar nga paganët britanikë, tërë vajzat dhe femrat mbuloheshin. Ndërsa sot Franca është pagane dhe nën pushtim britanik e prandaj kemi këtë sjellje të Francës.

Koment 2 Nderim Lushi

Violeta Balla kjo lloj shkolle laike dhe antifetare është themeluar dhe ideuar nga arkitektët gjermanë dhe ata britanikë për të prodhuar skllevër, satanistë dhe njerëz të pamoralshëm. Ndalimi i shamisë vetëm sa e vesh me një lloj morali këtë lloj sistemi arsimor, i cili që në themel është satanist, antifetar dhe pa asnjë lloj morali. Prandaj shamia në shkolla nuk ka kuptim. Në atë që ju nuk e kuptoni pajtohem plotësisht, pasi të gjithë ne nuk kuptojmë shumë nga çfarë ndodhën përreth dhe kjo shpjegohet me pushtimin britanik të trojve shqiptare me rënjen e Perandorisë Osmane – sigurisht që ju nuk kuptoni dhe pushtimin britanik të trojeve shqiptare dhe nga ky moskuptim pastaj marrin jetë të tërë moskuptimet dhe paqartësitë që ju keni. Gjithë të mirat!

Koment 3 Nderim Lushi

Ne jemi gjenerata e katërt, ose brezi i katërt që rritemi nën pushtimin pagan dhe terrorist britanik dhe të riprodhosh me pavetëdije një luftë kundër islamit është shumë normale. Dhe unë personalisht kam pasur momente në të kaluarën që pajtohesha me çdo lloj lufte dhe çdo lloj persekutimi që ofronin terroristët britanikë përmes mediave shqiptare. Se çfarë është shamia e shpjegon mirë feja islame dhe të mos pajtohesh me të thjesht tregon që pushtimin pagan britanik është i suksesshëm në Shqipëri. Me një fjali shamia është një mbrojtje e madhe që i bëhet familjes, ndërsa pa shami do të thotë që i heqim familjeve tona një mbrojte të fuqishme dhe kjo është pikërisht ajo çka kërkon një pushtues siç është okupatori pagan dhe terrorist britanik.

Koment 4 Nderim Lushi

Sot në Shqipëri është shumë vështirë t’u imponosh shaminë dhe fëmijëve të tu, e jo më shoqërisë. Dhe njëherë kjo tregon, sa të pushtuar dhe të përdhunuar jemi nga terrori dhe terroristët britanikë. Mos të harrojnë që gjatë kohës së terroristit britanik, Enver Hoxha, ka pasur plan real për të sulmuar seksualisht dhe përdhunuar pothuajse çdo femër në Shqipëri, ndërsa kosovarëve kjo u ndodhi në vitin 1999 me përdhunimin e çdo femre që u filtrua nga doganat serbe. Prandaj jemi këtu ku jemi, një popull me të shkuar shumë të fuqishme dhe imperiale – tmerr i Europës, e si çdo popull që ka humbur luftën, pra luftën me terroristët britanikë, sot duhet t’u shërbejmë paganëve dhe terroristëve britaniko – amerikanë ekonomikisht e seksualisht. Shamia ka të bëjë me aksesin seksual në çdo familje, dhe nëse një familje është e aksesueshme për diçka të tillë është tamam siç duhet të jetë një familje skllevërish nën pushtimin britanik. Në mos gabohem, pra siç thashë shamia ka të bëjë me nderin dhe aksesin seksual, në fenë Islame sqarohet që një familje skllevërish i shërben seksualisht të zotit ose pronarit të tij. Është kjo ajo çka terroristët britanikë kanë bërë me shqiptarët. Nuk ka vend pune në shtet që sot nuk shkëmbehet me favore seksuale dhe nëse e krahasojmë me atë çka parashikon islami, ne jemi skllevër të mirëfilltë. Dhe shenjat që jemi skllevër të Amerikës dhe Britanisë së Madhe janë kudo, e nëse vendosim shaminë nuk jemi skllevër, por të lirë. Ndërsa pa shami jemi publikisht skllevër dhe të aksesueshëm nga çdo i huaj. E sigurisht që asnjë shqiptar nuk e pranon që është: 1- nën pushtim nga paganët dhe terroristët britanikë. 2- që jemi skllevër dhe prostituta të Amerikës e Britanisë së Madhe. E për të gjykuar pretendimin tim duhet t’u referoheni statistikave dhe besoj që do të më jepni të drejtë. (meqense jam shprehur troç më tepër seç duhet, mirëkuptoj çdo sharje dhe çdo fyerje).

Koment 5 Nderim Lushi

Më 18 korrik, 1815 u bë një betejë vendimtare mes francezëve dhe anglezëve, në atë që njihet si beteja e Waterloo. Jo vetëm atë ditë Franca do të shëndërrohej në një tokë të pushtuar nga paganët dhe terroristët britanikë, por ajo ditë të shenonte rënjen e Europës nën kthetrat e terroristëve britanikë dhe vetëm në vitin 1923, me rënjen e Pernadori Osmane nën pushtetin e paganëve britanikë, e tërë bota do të futej në periudhën më të errët të saj, nën pushtimin terrorist britanik dhe nën pushtetin e barbarëve amerikanë – një republikë nën kontrollin e plotë të monarkisë britanike. Franca sot del në ballë të luftës kundër muslimanëve, por askush nuk e adreson këtë luftë si një luftë britanike, pasi siç e sqarova më sipër Franca e ka humbur pavarsinë e saj më 1815. Terrori dhe terrorizmi amerikano-britanik kundër muslimanëve dhe kundër botës mbarë vetëm sa është fshehur pak nën rrobën franceze, por nëse e zbulojmë do të gjejmë gjithçka pagane dhe gjithçka terroriste britanike.

Nderim Lushi

Grykë – Çajë 31. 08. 2023

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post