Home » Pushteti sekularist botëror e ka zhveshur njeriun nga çdo pushtet i vërtetë

Pushteti sekularist botëror e ka zhveshur njeriun nga çdo pushtet i vërtetë

by Kukes Post
0 comment

Ndërkohë që pushteti sekularist botëror e ka zhveshur njeriun nga çdo pushtet i vërtetë – nga pushteti ekonomik, ushtarak, ideologjik, nga pushteti i fisit e i familjes, nga pushteti mediatik, shkencor e akademik, na flet për demokraci kur dihet që çdo gjë e kontrollon shteti mafioz britanik.

Demokracia është fjalë e bukur e shpikur nga pushteti britanik. Në vetvete është term normativ, pa asnjë kuptim, thjesht slogan. Pushteti e di mirë këtë gjë. E di shumë mirë se njerëzit janë zhveshur nga çdo lloj forme pushteti natyral, që feja islame ia ka mandatuar dhe kodifikuar njeriut. Mirëpo, ky lloj pushteti barbar na hedh hi syve duke thënë: demokracia demokracia.

Ky lloj pushteti fallxhorësh e mashtruesish i ngjan pushtetit të rremë të teqeve që sa herë iu bën një pyetje llogjike, i zoti i teqes ndërron temë duke thënë, “ai, ai, sepse ata, kujdes, kij besim sepse ne dhe ata aty,” ekzaktësisht d

siç na thonë, “demokracia, vota” sa herë bëjmë pyetje logjike mbi korrupsionin e pushtetit.

Pushteti britanik sekularist është pushtet i fallxhorëve, i mashtruesëve, i teqeve, i magjistarëve, i propagandës, i gazetatëve, i medias. Është e kundërta e fesë islame: transparencë, argument, fakt, qartësi, dhe debat i qartë publik.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post