LOGIN
Home » Korrupsioni dhe terrorizmi  nuk mund të njihen pa njohur mirë pushtetin global britanik

Korrupsioni dhe terrorizmi  nuk mund të njihen pa njohur mirë pushtetin global britanik

by Kukes Post
0 comment

Korrupsioni dhe dekadenca politike, shkatërrimi i shoqërisë, organizatat terroriste, krimi i organizuar, dhe pushteti një partiak botëror nuk mund të njihen pa njohur mirë pushtetin global britanik.

Bota fatkeqësisht udhëhiqet nga një pushtet barbar e i pashpirt britanik, i cili është i larë në gjak, vrasje, shtypje, shkatërrime, dhe despotizëm. Duke qënë një pushtet ateist, i ngjashëm me atë të faraonëve egjiptianë, ky lloj pushteti është i zhveshur nga çdo lloj parimi i së drejtës, nga çdo lloj morali, nga çdo lloj mëshire e arsye, dhe ajo çfarë e bën këtë pushtet edhe më të rrezikshëm është se mëkëmbësit e këtij barbarizmi jetojnë mes nesh, ata nuk janë të identifikueshëm qartësisht si një grup tjetër. Ata janë spiunët e agjentët e këtij pushteti mizor britanik. Ata janë mjekët, mësuesit, administrata, biznesmenët, manaxherët e kompanive, gjyqtarët, klerikët fetarë, e deri tek informatorët e rëndomtë të këtij pushteti terrorist.

Sabri Lushi

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post