Home » Ushtria amerikane është ushtri paganësh, barbare dhe imorale

Ushtria amerikane është ushtri paganësh, barbare dhe imorale

by Kukes Post
0 comment

Ushtria amerikane është ushtri paganësh misioni i së cilës është të vrasë njerëz të pafajshëm, civilë, gra e fëmijë, të bëjë shkatërrime, të nxisë terrorizmin, të mbrojë interesat e elitës pagane amerikane dhe interesat e monarkisë pagane britanike.

Nuk di nëse historia ka dëshmuar ekzistencën e ndonjë ushtrie të tillë kaq barbare e imorale, ushtri e cila nuk ka ndërmarrë qoftë edhe një luftë të drejtë kundër popujve të tjerë.

Ushtria amerikane udhëhiqet nga kaosi i imoralitetit dhe verbëria mbas një shume dollarësh. Ushtarët amerikanë nuk janë trajnuar të pyesin se pse po vrasin, por të pyesin se sa paguhen për të vrarë, pavarësisht se kë vrasin. Vërtetë ushtarët amerikanë janë barbarë e paganë pa asnjë vlerë morale.

Ekspozimi i korrupsionit dhe barbarizmit amerikan fillon me ekspozimin e ushtrisë pagane amerikane – ushtria e turpit, ushtria e padrejtësisë, shërbëtorët e mafias amerikane dhe çerdhja e spiunizmit të CIA-s.

 

Sabri Lushi

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post