Home » FEJA ISLAME, SULMET TERRORISTE TË CIA-S, TERRORI I MEDIAS KUNDËR MUSLIMANËVE, DHE LUFTA E SHTETIT KUNDËR ISLAMIT

FEJA ISLAME, SULMET TERRORISTE TË CIA-S, TERRORI I MEDIAS KUNDËR MUSLIMANËVE, DHE LUFTA E SHTETIT KUNDËR ISLAMIT

by Kukes Post
0 comment

(Si të mbrohemi nga këto sulme)

Herë pas here, në Shqipërinë e në Kosovë, muslimanët dhe feja islame po goditen nga mediat e kontrolluara nga CIA. Tendenca e shërbimeve sekrete dhe e medias për ta ekzagjeruar çdo lajm që ka të bëjë me fenë islame apo me muslimanët është tregues i qartë i një luftë aktive së Republikës së Shqipërisë, Republikës së Kosovës, Qeverisë Amerikane, e CIA-s, dhe mbi të gjitha e Monarkisë Britanike kundër muslimanëve ballkanas.

Lufta e Perandorisë Britanike për spastrimin e Ballkanit nga muslimanët vazhdon që më shumë se prej një shekulli. Kjo luftë është aktive, e mirëplanifikuar, dhe e ekzekutuar nga fronte të ndryshme: përmes sistemit arsimor, mediave, shërbimeve sekrete, kontrollit ekonomik, përdorimit të sistemit gjyqësor, përzënies së muslimanëve nga vendi i tyre, përçarjes, duke përfshirë dhe shantazhin e vazhdueshëm politik ndaj tyre, dhe sulmi ndaj reputacionit të muslimanëve.

Në Shqipëri, muslimanët janë nën sulm. Feja islame është nën sulm. Armiqtë – shteti, CIA, ambasada amerikane dhe ushtria e tyre pagane, nuk po heqin dorë nga sulmet e tyre.

SI TË MBROHEMI?

Së pari, duhet ditur se jetojmë në një kohë kur pushteti është super i përqëndruar dhe i kontrolluar. Nuk jetojmë më në kohën e rendit familjar apo fisnor, kur pushteti ishte i decentralizuar. Shteti modern sekularist ka kontroll të pa imagjinueshëm jo vetëm mbi institucionet shtetërore, siç janë gjykatat, mediat, apo institucionet e tjera – siç është sistemi arsimor apo ekonomia, por ky lloj shteti ka kontroll thuajse mbi çdo individ, mbi çdo organizatë kriminale, e mbi çdo organizatë terroriste.

Por, kontrolli kryesore është ai i mediave dhe mejeteve të propagandës. Nuk ka lajm që të transmetohet në media që të mos miratohet nga kontrolli qëndror i shtetit.

Kjo do të thotë se nuk ka akt publik apo sulm që ndodh kundër muslimanëve që të mos jetë urdhëruar nga vetë shteti.

Së dyti, duhet ditur se jetojmë në kohën kur shteti nuk lejon asnjë person të mbarojë një shkollë, të hapi një biznes, apo të ngjitet në shkallët e karrierës pa e kompromentuar dinjitetin e tij. Shkurt: nuk mund të ecësh përpara pa u bërë spiun i shtetit; nuk mund të ecësh përpara pa të detyruar shteti që të bësh një korrupsion që në të ardhmen ky shtet ta përdorë atë kundër teje sepse kështu funskionon ky shtet i korruptuar britanik. Është model politik i kontrollit të madh. Çdo sulm që i ndodh islamit e muslimanëve urdhërohet direkt nga vetë shteti dhe nga zyrat e CIA-s në Tiranë sepse është shtet i kontrollit të madh.

Atëherë ne si muslianë duhet të mbrohemi nga sulmet e këtij shtet pagan duke e drejtuar gishtin e akuzës direkt tek vetë shteti dhe tek zyrat e organizatës terroriste të CIA-s në Tiranë.

Ne si muslimanë duhet të mbrohemi nga sulmet e këtij shteti pagan duke u distancuar nga ky shtet. Lufta jonë me shtetin është e hapur sepse ky shtet na lufton neve natë e ditë, dhe ky shtet terrorist e lufton fenë islame pa pushim. Përse të bëjmë sikur nuk e shikojmë diçka që e kemi para sysh – luftën e hapur të shtetit kundër Islamit?

Por, për fat të keq, një arsye se pse muslimanët nuk e akuzojnë dot shtetin pagan për sulmet e tij ndaj nesh është se ky shtet e kontrollon çdo musliman: përmes spiunazhit, kontrollit ekonomik, favoreve siç i bëhen çdo shqiptari të korruptaur si mjeti i vetëm për të ecur përpara, dhe përmes përçarjes. Muslimanët nuk reagojnë dot kundër shtetit sepse në një mënyrë apo tjetër kanë përfituar në mënyrë të padrejtë nga ky shtet barbar – nga armiku ynë i hapur.

Kështu që, hapi i domosdoshëm për të përballuar sulmet apo luftën e shtetit kundër fesë islame apo si kundërpërgjigje ndaj luftës së hapur të britanikëve për spastrimin e Ballkanit nga muslimanët është distancimi nga ky shtet.

Muslimanët duhet të distancohen nga ky shtet.

Muslimanët duhet ta konsiderojnë shtetin si armikun e hapur të tyre.

Muslimanët duhet ta refuzojnë çdo bashkëpunim sekret me këtë shtet terrorist apo me CIA-në.

Muslimanët duhet ta akuzojnë haptas Mbretërinë Britanike – pushtuesit zyrtarë të trojeve muslimane shqiptare, si strumbullarët e çdo sulmi.

Muslimanët duhet ta refuzojnë çdo kompromis si mjeti i vetëm për të ecur përpara në karrierë. Prefero lirinë e dinjitetin përpara karrierës përmes spiunazhit apo kompromisit me këtë shtet terrorist.

Armiku ynë – shteti, CIA, apo Monarkia Britanike, nuk është naiv. Armiku ynë mund të paraqitet si kaotik, si injorant, apo viktimë, por nuk është i tillë, kështu që ky armik duhet të merret shumë më seriozisht.

HAPI I PARË DHE MË KRYESOR:

Mos bashkëpuno me këtë shtet në mënyrë sekrete, dhe konsideroje atë si armik të hapur. Konsideroje CIA-në, këtë organizatë terroriste, si armike të fesë islame, dhe konsideroje Monarkinë Britanike si armike. Kushdo që bashkëpunon me këtë shtet, apo me CIA-në, apo me Qeverinë Amerikane, apo qoftë edhe me Monarkinë Britanike, në mënyrë sekrete, kjo gjë është pabesi e krejt umetit islam dhe tradhti.

Sabri Lushi

Janar 2024

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post