Home » SHTETI SHQIPTAR TË BËJË KUJDES: SHQIPTARËT NUK DO TA BRAKTISIN VENDIN E TYRE SE KËSHTU I INTERESUAKA ARMIKUT BRITANIK

SHTETI SHQIPTAR TË BËJË KUJDES: SHQIPTARËT NUK DO TA BRAKTISIN VENDIN E TYRE SE KËSHTU I INTERESUAKA ARMIKUT BRITANIK

by Kukes Post
0 comment

Qeveria Shqiptare – mëkëmbësit e pushtuesit britanik dhe armiqtë e popullit shqiptar për më shumë se një shekull, kjo qeveri që ndodhet në pushtet që nga pushtimi britanik i vitit 1912, kjo qeveri që përbëhet nga pasardhës spiunësh e agjentësh britanikë e amerikanë, ka një objektiv të qartë: ta luftojë popullin shqiptar, ta luftojë secilin shqiptar autokton që refuzon t’i shërbejë këtij shteti si spiun, që refuzon t’i nënshtrohet këtij shteti armik dhe mëkëmbës i pushtuesit, ta përzë, bllokojë ekonomikisht, shkatërrojë, apo t’ia pengojë çdo përpjekje mbijetese çdo shqiptari të pavarur.

Janë pikërisht këta pushtues të ndyrë, që drejtojnë shtetin shqiptar, që e kanë luftuar këtë popull për më shumë se një shekull: kanë vrarë, preprë, burgosur, iu kanë konfiskuar pronat, iu kanë marrë paratë, iu kanë shkatërruar bizneset, kanë përçarë e kanë katandisur me mijëra shqiptarë të pafajshëm.

Qeveria Shqiptare nuk përfaqëson popullin shqiptar, por pushtetin e armiqve britanikë, prandaj këta njerëz të pafe e të pashpirtë bëjnë çdo gjë që kanë në dorë për ta luftuar çdo shqiptar të pavarur.

Lufta e këtyre ndyrësirave britanike nuk do të reshti derisa ta shkatërrojnë këtë popull, derisa t’i denigrojnë shqiptarët, t’i kthejnë në spiunë e agjentë të rëndomtë, t’i nënshtrojnë, t’i bllokojnë ekonomiksht, t’ua kontrollojnë çdo ide biznesi, t’ua kontrollojnë fenë e tyre, idetë e tyre, politikën e tyre, e deri në rang familjar.

Janë pikërisht këta agjentë të Monarkisë Britanike që nuk heqin dorë nga lufta e tyre kundër shqiptarëve të ndershëm, që kërkojnë të jetojnë të lirë në vendin e tyre.

Kush na qenkan këta terroristë britanikë që kërkuakan t’i përzënë shqiptarët nga vendi i tyre duke përdorur ushtrinë e tyre prej spiunësh?

Janë pikërisht këta agjentë të Monarkisë Brintanike dhe mëkëmbës të pushtuesit djallëzor britanik që nuk heqin dorë nga djallëzirat e tyre sepse këta armiq nuk përfaqësojnë interesin tonë, por interesin e armikut – të paganënve britanikë që nuk njohin asnjë vlerë morale njerëzore.

Janë pikërisht këta agjentë të rëndomtë të Monarkisë Britanike që nuk lejojnë asnjë shqiptar të jetojë i lirë përveç se nëse i shërben shtetit si spiun i rëndomtë.

Shqiptarët e lirë nuk i shërbejnë armikut britanik dhe qeverisë mëkëmbëse të tyre në Tiranë. Shqiptarët e lirë kanë dinjitet dhe nuk e nënçmojnë veten.

Turp të ketë çdo shqiptar që bashkëpunon me këta pushtues e mëkëmbës të Monarkisë Britanike – ata të cilët e kanë përvëluar vendin tonë për më shumë se një shekull.

Turp për çdo shqiptar që i shërben këtij shteti armik si spiun e agjent për një rrogë të ndryrë, që i hidhet nga armiqtë britanikë siç i hidhet qenit një kockë për ta lëpirë.

Kjo qeveri terroristësh, që nuk pushon duke aktivizuar agjentët e saj terroristë, kjo qeveri spiunësh britanikë, kjo qeveri që përfaqëson armikun, jo popullin autokton shqiptar, kjo qeveri që për një qind vjet i përvëloi shqiptarët, duhet ta dijë mirë një herë e përgjithmonë se kësaj celule terriste britanike nuk do t’i shërbëjmë sepse ajo përfaqëson armikun.

Çdo shqiptar që bashkëpunon me këtë qeveri, e çfarëdo lloj krahu politik qoftë sepse këta ndyrësira janë një grup, në mënyrë sekrete është i pamoralshëm dhe njeri pa asnjë pikë dinjiteti.

Ekspozimi i terrorizmit të kësaj qeverie – e çfarëdo krahu politik qoftë, që nuk heq dorë nga veprimet e saj terroriste, sepse sipas saj, shqiptarët duhen përzënë nga vendlindja, duhet të realizohet me ekspozimin e paganizmit britanik – pushtuesit e vendit tonë, me ekspozimin e krimeve të Monarkisë Britanike – një familje e larë në gjak e barbarizëm, me ekspozimin e komunizmit amerikan dhe ambasadës amerikane që kudo që vendos këmbë sjell vetëm shkatërrim e korrupsion.

Qeveria shqiptare është qeveria e armikut prandaj asnjë shqiptari nuk i shërbehet me dinjitet nga ky shtet sepse më parë duhet t’a nënçmosh veten si spiun i këtij shteti të themeluar nga pushtuesit britanikë – armiqtë tanë të përbetuar. Nëse je shqiptar i lirë, me dinjitet, që kërkon të jetosh në tokën tënde i lirë, kjo qeveri të konsideron armik sepse kjo qeveri përfaqëson armikun britanik.

Kjo qeveri spiunësh dhe shërbëtorësh britanikë lufton ditë e natë kundër shqiptarëve të lirë sepse kjo qeveri përfaqëson terrorizmin amrikan dhe barbarizmin e Monarkisë Britanike.

Të heq dorë kjo qeveri nga spiunizmi dhe terrorizmi i saj. Shqiptarët nuk do ta lënë vendin e tyre, dhe koha do të vijë që kjo qeveri dhe padronët e saj britanikë, duke përfshirë edhe Monarkinë Britanike, do të japin llogari për çdo kufomë që këta të shpirtë kanë shkaktuar në vendin tonë.

Turp i qoftë çdo shqiptari që ka sadopak dinjitet që pranon të bashkëpunojë me qeverinë shqiptare – kjo organizate terroriste britanike. Shqiptarët mund të punojnë në shtet, por vetëm me kontrata të qarta, e jo si spiunë.

Mos i shërbeni armikut. Qeveria shqitpare është organizatë terroriste e themeluar nga armiqtë britanikë që në vitin 1912. Janë këta të pafe që e kanë shkatërruar vendin tonë, dhe janë politikat e këtyre terroristëve që i kanë bërë shqitparët të enden rrugëve të perëndimit të qelbur.

Sabri Lushi

Prill 2024

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post