Home » Reagim ndaj terrorizmit perëndimor që po ndodh në Gaza

Reagim ndaj terrorizmit perëndimor që po ndodh në Gaza

by Kukes Post
0 comment

Si reagim i domosdoshëm ndaj terrorizmit perëndimor që po ndodh në Gaza, sot të gjithë vendet muslimane duhet të kishin filluar me përzënien e ambasadorëve britanikë e amerikanë dhe prishjen e marrëdhënieve diplomatike me këto qeveri terroriste, të padenja për të mbajtur marrëdhënie diplomatike, dhe duke i konsideruar këto qeveri batakçie si kërcënim për botën islame, për sigurinë kombëtare, dhe si kërcënim për paqen e muslimanëve.

Njëkohësisht, duhet të kishin filluar arrestimet masive të terroristëve të CIA-s dhe agjentëve britanikë nën akuzën e terrorizmit dhe kërcënimit të paqes.

Këto veprime jo vetëm që do të ishin të nevojshme si reagim ndaj barbarizmit e terrorizmit perëndimor që po ndodh në Gaza, por kjo mund të çonte në një unifikim të mbarë umetit islam.

Sot, mbas masakrës dhe tmerrit të Gazës, Qeveria Amerikane dhe Britanike i kanë shpallur lultë umetit islam. Barbarët amerikanë dhe ata britanikë janë armiqtë e përbetuar të muslimanëve, dhe ata qëndrojnë mbrapa çdo sulmi terrorist, mbrapa çdo mbrapshtire e trazire.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post