LOGIN
Home » Terrorizmi dhe hilet amerikane në Kosovë – Amerika vret, ajo nuk çliron

Terrorizmi dhe hilet amerikane në Kosovë – Amerika vret, ajo nuk çliron

by Kukes Post
0 comment

Për të gjithë ata që kanë menduar se Amerika çliroi Kosovën, besoj e ka marrë përgjigjen këto ditë. Terrorizmi që Qeveria Amerikane dhe Britania e Madhe po bëjnë këto ditë në Palestinë është përgjigja më e mirë për kosovarët.

Amerika nuk çliron. Amerika vret. Amerika bën terrorizëm. Amerika mbështet vetëm terroristë. Amerika është ajo që po sponsorizon ushtarët izraelitë sot, është po ajo Amerikë që dje sponsorizonte Sllobodan Millosheviçin për të masakruar muslimanët boshnjakë e kosovarë.

Kasaphania e Palestinës sot na kujton kasaphanen e Ballkanit e shkaktuar nga Bill Clinton – Kasapi i Ballkanit.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post