Home » Hamasi i legjitimuar nga përrallat britanike – zgjedhjet

Hamasi i legjitimuar nga përrallat britanike – zgjedhjet

by Kukes Post
0 comment

Të vetmin legjitimitet që ka organizata mashtruese e Hamasit është se ajo ka fituar zgjedhjet në Gaza në vitin 2006. Ky fakt e kompromenton Hamasin edhe më shumë.

Mallkuar qofshin zgjedhjet – kjo përrallë britanike. Zgjedhjet janë shpikur si mekanizëm nga pushteti terrorist britanik për t’u tallur me njerëzit, dhe për t’ua veshur atyre përgjegjësitë politike me pa hirë.

Zgjedhjet shërbejnë si mekanizëm për të justifikuar çdo lloj mashtrimi, çdo lloj spiunizmi, çdo lloj mëkati politik, e çdo lloj korrupsioni.

Mallkuar qofshin zgjedhjet e shpikura nga terrorizmi britanik.

Mallkuar qofte koncepti i republikës – një mekanizëm tjetër mashtrues i terrorizmit britanik.

Sot në perëndim po flasin se Hamasi përfaqëson popullin e Gazës sepse ka fituar zgjedhjet – zgjedhjet e organizuara nga CIA.

Mallkuar qofshin zgjedhjet – mekanizëm terrorist britanik.

Gjithësesi, Perandoria Britanike nuk është plotësisht fajtore. Fajtorë jemi ne të gjithë që besojnë përrallat britanike.

Allahu nuk i bën padrejtësi askujt në këtë botë. Padrejtësi jemi ne që i bëjmë vetes. Armiku na formon parti politike, viza në hartë, na thurën ca himne kombëtare, na formon grupe terroriste, na ka dhuruar dhe demokracinë, ndërsa ne duartrokasim si të verbër.

Allahu është shumë i mëshirshëm.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post