Home » Masakrat britanike në Palestinë – dëbimi i ambasadorit britanik dhe amerikan në Tiranë

Masakrat britanike në Palestinë – dëbimi i ambasadorit britanik dhe amerikan në Tiranë

Vazhdojnë masakrat britanike në Gaza të Palestinës

by Kukes Post
0 comment

Ja kjo është Britania e Madhe dhe sistemi politik britanik me bazë “demokracinë”: masakra ndaj civilëve vetëm e vetëm që përrallat e Britanisë së Madhe dhe ferri i tiranisë së Britanisë së Madhe të perceptohet ashtu siç duan ata.

Izraeli ngelet një bazë ushtarake terroriste britanike e pështirë, ndërsa Hamas – organizata që justifikoi masakrat izraelite, konfirmohet dhe një herë si një organizatë terroriste amerikano – britanike dhe provon dhe një herë publikisht që Al – Qaeda, ISIS dhe çdo organizatë terroriste në botë janë krijesa dhe entitete britanike.

Lufta, gjenocidi dhe terrori ndaj civilëve janë proçese të paevitueshme në sistemet politike britanike të ashtuquajtura demokratike. Nëse Britania e Madhe ndalon vrasjet, masakrat dhe terrorizmin, atëherë mbreti i Britanisë së Madhe dhe sistemi politik që Britania e Madhe i ka imponuar botës e humbet magjinë, funksionalitetin dhe vlerën.

Si një reagim për masakrave ndaj civilëve në Gaza, shqiptarët duhet të kërkojnë minimalisht prishjen e marrëdhënjeve diplomatike me vendet që vrasin civilë dhe sponsorizojnë çdo luftë dhe çdo organizatë terroriste në botë, SHBA-të dhe Britania e Madhe. Edhe pse sot ne jemi nën zgjedhë të egër amerikano – britanike, një kërkesë e tillë publike do të bënte mjaftueshëm për të ardhmen e shqiptarëve dhe të ardhmen e paqes në botë.

 

Pa harruar që Britania e Madhe është okupatori i vitit 1912 i trojeve shqiptare, sponsorizuesi i terroristit britanik, Ahmet Zogu, sponsorizuesi dhe padroni i terroristit britanik, Enver Hoxha, autori i 97-së shqiptare dhe masakrave të 10 mijë shqiptarëve në Kosovë gjatë konfliktit të 99-së;  pa harruar që sot jemi një territor nën pushtim britaniko – amerikan, dhe një kujtesë e tillë do të ishte një arsye më tepër për të kërkuar dëbimin e ambasadorëve britanikë dhe amerikanë nga territori shqiptar, të paktën kjo do të numbërohej të nesërmen, si një reagim human për të mosmiratuar dhe për të adresuar drejt autorët e terrorizmin në Gaza, dhe kudo në botë.

Dhe një herë, demokratikisht dhe brenda kontureve të ligjeve shqiptare të kërkohet publikisht dëbimi i ambasadorëve britanikë dhe amerikanë në Shqipëri, si shenjë proteste dhe si një reagim mosmiratimi të masakrave britanike në Gaza të Palestinës.

Nderim Lushi

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post