Home » Të arrestohen, Mbreti Charles III and President Joe Biden

Të arrestohen, Mbreti Charles III and President Joe Biden

by Kukes Post
0 comment

Këta dy individë, Mbreti Charles III and President Joe Biden, duhet të ishin arrestuar dhe të kishin dalë përpara Gjykatës Ndërkombëtare, jo shteti i Izraelit që nuk asgjë tjetër veçse bazë ushtarake britaniko-amerikane.

Monarkia Britanike dhe Qeveria Amerikane janë përgjegjëse për luftëra shkatërrimtare, për monopolizimin e ekonomisë, për përhapjen e komunizmit, për shkatërrime të mëdha shoqërore, dhe për imponimin e ligjeve të tyre barbare tek pjesa tjetër e botës.

Më e pakta që bota dhe drejtësia meriton është që këta të dy të arrestohen menjëherë e të dalin para drejtësisë.

Amerika dhe Britania e Madhe janë shkatërruesit e botës dhe promovuesit e çdo të keqeje.

Është turp, nga ana tjetër, se muslimanët merren natë e ditë me Izraelin – një shtet fantazmë, dhe harrojnë armiqtë e vërtetë: Qeverinë Amerikane dhe Monarkinë Britanike.

Këta entitete spiune e barbare nuk meritojnë më ta drejtojnë botën.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post