Home » Arrestimi i mbretit britanik, Charles III

Arrestimi i mbretit britanik, Charles III

by Kukes Post
0 comment

Pa arrestimin e mbretit britanik Charles III nën akuzën e terrorizmit, krimeve të luftës, vrasje fëmijësh, për shkatërrimin e Gazës, përhapjen e komunizmit, monopolizimin e ekonomisë, luftën e Jemenit, për promovimin e ligjeve despotike anembanë botës, dhe për kriza financiare serioze që kanë shkaktuar dëme të mëdha, duke përfshirë edhe 97-të e Shqipërisë, bota nuk mund të gjejë paqë.

Ky kriminel duhet të arrestohet dhe të gjykohet nga një tribunal i përbërë nga fëmijë jetimë të Gazës, nga gra që u janë vrarë burrat në Jemen, nga biznesmenë që kanë humbur paratë për shkak të krizave financiare të këtij krimineli, dhe nga të burgosur politikë që u është shkatërruar jeta nga ky terrorist.

Vetëm ky lloj tribunali mund ta gjykojë mbretin britanik.

Ky njeri nuk ka më legjitimitet për të udhëhequr. Ky njeri është i kontaminuar nga krimet çnjerëzore e gjenocidet e tmerrshme të shek 20-të, mes të tjerash edhe masakra e Srebrenicës.

Bota po vuan sot nga politikat e mbrapshta të monarkisë pagane britanike sherri i së cilës është shumë i madh.

Mbreti Charles III duhet të dënohet që bota të gjejë paqë e që kombet të jetojnë. Ky njeri është e padenjë për të qenë mbret për shkak të mbrapshtirave të mëdha dhe besëprerjes së tij.

 

Sabri Lushi

 

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post