Home » Perandoria Britanike dhe Izraeli

Perandoria Britanike dhe Izraeli

by Kukes Post
0 comment

Perandoria Britanike është treguar shumë strategjike me formimin e Izraelit. E para, ka gjetur një popull pa identiteti, i dobët, materialist, dhe i përçarë, siç janë çifutët, për t’i shfrytëzuar politikisht. E dyta, britanikët e kanë pasur shumë të vështirë për ta mbajtur një bazë ushtarake kaq hapur në mesin e botës islame, kështu që Izraeli e ka bërë një gjë të tillë të mundur. E treta dhe më kryesorja, në vend që muslimanët të merrem me armiqtë e vërtetë, siç janë Qeveria Amerikane dhe Monarkia Britanike, ata shajnë natë e ditë çifutët – një popull i pavlerë dhe pa asnjë peshë politike. Jo vetëm kaq, por qeveritë muslimane i konsiderojnë Amerikanën e Britaninë e Madhe si aleatë strategjikë.

قد صدق من قال: يا أمة قد ضحكت من جهلها الأمم

Anglia dhe Amerika po bëjnë kërdinë, ndërsa muslimanët: “çifutët, çifutët.” Nuk ka pasur investim më strategjik për barbarët britanikë se sa formimi i shtetit kukull i Izraelit.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post