Home » Zhgënjen sulltani i Turqisë

Zhgënjen sulltani i Turqisë

by Kukes Post
0 comment

Sulltani i Turqisë, ai i cili në është paraqitur si lideri i umetit islam, ai i cili e ka në zemër çështjen e Palestinës, që madje po luan edhe rol vendimtar në luftën teatrale të Ukrainës, na ka zhgënjyer plotësisht.

Normalisht, këto ditë pritej që si masë konkrete për adresimin e asaj që po ndodh në Gaza, ai të dëbonte ambasadorin e SHBA në Ankara, të largonte bazën ushtarake amerikanë që vazhdon të qëndroj në Turqi – në zemrën e Perandorisë Osmane, të largonte Turqinë nga organizata terroriste e NATO-s, dhe të braktiste OKB-në.

Këto veprime duhet t’i bënte jo vetëm Erdogan, por të gjithë liderat e vendeve muslimanve, sidomos sa i përket përzënies së ambasadorëve amerikanë dhe prishjes së lidhjeve diplomatike me SHBA – shtetin më të korruptuar të botës.

Përse nuk i marrin këto masa? Përse nuk i përzënë ambasadorët amerikanë? Përse nuk e braktisin OKB-në, e madje ta shpallin atë si shtëpi publike e Perandorisë Britanike?

Nuk e bëjnë këtë liderat muslimanë sepse ata janë agjentë e spiunë të CIA-s. Ata nuk janë lidera, por adminstratorë të emëruar nga pushtuesi.

Si radio të prishura, ka mbi tetë dekada që përmendin vetëm një fjalë: zionistët, zionistët, ndërsa nuk marrin asnjë masë konkrete politike.

Se desh harrova, liderat muslimanë janë të famshëm vetëm për një gjë: për investimet e tyre në ndërtimin e burgjeve, në zgjerimin e tyre, në shtimin e numrit të policëve për të arrestuar njerëz të pafajshëm, në burgosjen e dijetarëve dhe në tradhëtinë e muslimanëve, siç bënë me rastin e Sirisë, ku me mijëra të rinjë përfunduan në kurth.

Umeti islam është nën pushtimin total të britanikëve barbarë dhe qeverisë terroriste amerikane.

Muslimanët sot nuk drejtohen nga udhëheqës, por nga spiunë e agjentë amerikanë, dhe çdo vendim që ata marrin, konsultohen së pari me shefin e CIA-s dhe pushtetin barbar britanik.

T’i quash liderat muslimanë agjentë e spiunë perëndimorë nuk është fyerje për ta. Në fakt, ata e kanë për nder këtë gjë. Shumë prej tyre e konsiderojnë vlerë që kanë studiuar në shkollat ushtarake britanike e amerikane, që janë trajnuar në Amerikë. Gjithashtu, t’i quash ata spiunë e agjentë amerikano-britanikë është përsëri nder sepse të paktën populli nuk pret gjë prej tyre.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post