Home » Shteti sekularist përdorën qytetarët si spiunë kundër njëri-tjetrit

Shteti sekularist përdorën qytetarët si spiunë kundër njëri-tjetrit

by Kukes Post
0 comment

Nëse shteti sekularist – entitet i cili i shërben në thelb pushtetit britanik, që përdor qytetarët si agjentë kundër njëri tjetrit, shpërdoron pasurinë publike për të paguar spiunë e agjentë për t’i shërbyer pushtetit zullumqar, bën ligje për të adresuar apo shtrënguar lirinë intelektuale apo ekonomike të qytetarëve që kërkojnë të jetonë me dinjitet, apo ky shtet sillet si mafia private e pushtetit britanik sekularist, atëherë ne duhet ta konsolidojmë shtetin pagan si armikun më të madh, si kanosesin e mirëqenies sonë, si një entitet barbar që lufton kundër nesh ditë e natë.

Këtij lloj shteti nuk duhet t’i besojmë apo ta ulim vetëdijen nga rreziku që na vjen nga ky lloj pushteti barbar.

Ne duhet ta drejtomë gishtin së pari tek zullumqarët dhe paganët më të ndyrë të pushtetit, pastaj tek shërbëtorët e pamoralshëm dhe të korruptuar të këtij pushteti terrorists, siç janë gjykatësit, prokurorët apo spiunët e tjerë të paganizmit sekularist britanik.

 

Sabri Lushi

You may also like

Our Company

Kukes Post

About Links

Newsletter

Subscribe my Newsletter for new blog posts, tips & new photos. Let's stay updated!

Latest News

@2023 – All Right Reserved. Designed and Developed by Kukes Post